10:00am - 10:15am:          WELCOME TALK 

10:15am - 11:15am:          SPEAKER PANEL - Q&A 

(30 MINUTE SHOPPING BREAK)

11:45am - 12:30pm:           LECTURE 1              

12:30pm - 1:30pm:             LUNCH BREAK
1:30pm - 2:15pm:               LECTURE 2       

(45 MINUTE SHOPPING BREAK)                          

3:00pm - 3:45pm                LECTURE 3

(45 MINUTE SHOPPING BREAK)

4:30pm - 5:15pm:               LECTURE 4     

(30 MINUTE SHOPPING BREAK)       
5:45pm - 6:30pm:                LECTURE 5                                                               

Investigate Coombe Abbey - built in 1150 by Cistercian monks, tales of murder and mystery shroud this eerie hotel. Investigate with ourl VIP guest speakers, learn new investigation techniques and experiments and hopefully you'll have a paranormal experience of your own. Evening begins at 7:30 pm with a welcome talk, investigation runs from 8 pm to 2:30 am. 6 different areas to investigate with a different experiment / speaker in each area. Refreshments included. 

Thursday Night Paranormal Investigation of Coombe Abbey hotel is for Platinum Ticket holders ONLY. 

10:00am - 10:15am:          WELCOME TALK 

10:15am - 11:15am:          SPEAKER PANEL - Q&A 

(30 MINUTE SHOPPING BREAK)

11:45am - 12:30pm:           LECTURE 1              

12:30pm - 1:30pm:             LUNCH BREAK
1:30pm - 2:15pm:               LECTURE 2       

(45 MINUTE SHOPPING BREAK)                          

3:00pm - 3:45pm                LECTURE 3

(45 MINUTE SHOPPING BREAK)

4:30pm - 5:15pm:               LECTURE 4     

(30 MINUTE SHOPPING BREAK)       
5:45pm - 6:30pm:                LECTURE 5                                                               

Saturday 07th November 2020 - Lecture Day & Ghostly Great Gatsby Gala

Sunday 08th November 2020 - Lecture Day 2

Friday 06th November 2020 - VIP Dinner

Thursday 05th November 2020 - Paranormal Investigation

This year we will be shaking things up a little! The VIP Dinner theme will be announced soon but we promise it will be a fantastic dinner with our speakers and a few surprises throughout the night. We will begin our evening listening to the ghost stories of Coombe Abbey, from eyewitness accounts to legends that have been passed down. Join us for a 4 course meal with wine and ale and a jolly 'ol good time folks! 

Friday Night VIP Dinner is for Gold & Platinum Ticket holders ONLY. 

The Sage Paracon Saturday night VIP Party is LEGENDARY! From booty shaking on the dance floor to karaoke, beer pong and an awesome theme each year... it is bound to be a night of fun, singing, dancing, and loads of drinks and laughter. The VIP Party theme for 2020 is - A GHOSTLY GREAT GATSBY GALA!  if you're not too sure what that means... well... think the ROARING 20's! Flapper dresses, prohibition and speakeasy... just UNDEAD! So whether you're a zombie, ghost or ghoul, you'll be back from dead 1920's to celebrate the roaring 20's all over again at our 2020 VIP Party. GLITZ, GLAM, GREAT GATSBY, GLORIOUS COCKTAILS AND... GHOSTS!